Latanya Beach Resort / Yalı / Bodrum

İzmir'den Bodrum'a giderken, Bodrum'a 10 km levhasından sonra gelen büyük kavşaktan sağa dönerseniz torbaya gidiyorsunuz, yalı tarafına gitmek için sola dönmeniz gerekiyor. Haziran sonuna doğru yol ve köprülü kavşak çalışması vardı.

Yalı koyunu daha önce hiç duymamıştık, yarımadanın güneyinde datça-marmaris yarımadasına bakan tarafında kalıyor. Oteli www.boooking.com sitesinden ayarladık (kapı fiyatının yarısına ayarlayabildik) Otel denize sıfır, all inclusive kaldık, verdiğimiz paranın karşılığını aldığımızı düşünüyorum. İkramlar konusunda herhangi bir eksik yoktu. Otelin odaları gayet temiz ve konforluydu. Aslında önce pansiyon düşünmüştük fakat pansiyonda kalınca genelde odalar hayal kırıklığı yaratabiliyor, all inclusive otelde verdiğiniz para pansiyonda kalıp üstüne verdiğiniz öğlen-akşam yemekleri, gün içi atıştırmalar ile bazen daha pahalıya bile gelebiliyor.

Otel sanırım eski WOW otellerindenmiş, yapısını çok beğendik, şöyle ki sahilden otele bakınca sadece yeşillik görüyorsunuz, otel binası görmüyorsunuz, çok katlı bir otelcilik yapmamışlar bu da takdir edilmesi gereken bir yapılaşma getirmiş

Gayet büyük bir havuzu var, çocuk havuzu var, büyük bir iskele ve güzel bir sahili var, otel %80 doluyuz dedi ama sahilin yarıdan çoğu boştu, genelde çocuklu aileler konaklıyordu.

Otel sahili mavi bayraklı bir sahil, dibini görebildiğiniz tertemiz bir denizi var.

İkramlar olarak geç kahvaltı seçeneği, gün boyu içecek, öğlenden itibaren meyve, hamburger, pizza, dürüm, akşam 5 çayı ve kurabiye, saat 3-3,30 arası dondurma gibi ikramları var, kilo alıp dönebilirsiniz. Yemeklerde çok kalabalık değildi. Şarap kalitesi biraz daha iyileştirilebilir. Sahilde depozito karşılığı havlu alabilirsiniz, taşımanıza gerek yok.

İlgilenenler için otelin web sitesi

www.latanyabeachresort.com