Dikili Kalem Adası - Oliviera Resort

İzmir il sınırları içindeki Dikili'deki Bademli Köyünün karşısındaki Kalem Adası'ndaki "Oliviera Resort" oteli daha önce birkaç kere gazetelerde ve çeşitli web sitelerinde görmüştük ve merak etmiştik. Haziran başında hanım bir indirim dönemine denk getirip güzel bir haftasonu ayarladı.
İzmir'den araba ile yaklaşık 1,5 saatte gidilebiliyor. iki yolu var, biri Bergama'ya giderken Zeytindağ ayrımından hemen sonra Çandarlı yazısını görüp dönüp gidebileceğiniz yol (bu yol ilerleyen kilometrelerde biraz kötü, ama deniz kenarı bir yol), bir de Dikili'den geçip gitme imkanınız var.
Arabanızı otelin otoparkına bırakıyorsunuz ve sizi bir tekne ile otele götürüyorlar
Resepsiyon ve karşılama güzel
Kaldığımız oda otelin küçük odalarındanmış ama bence gayet yeterli büyüklükte bir odaydı
Zaten otelde 20 küsur oda var toplam, butik otel olarak faaliyet gösteriyor
Sahili çok güzel, denizi havuz gibi (resimlerden görebilirsiniz), biz yarım pansiyon kaldık, gündüz bar ve atıştırmalık fiyatları çok ucuz değil, aşırı pahalı da diyemeyeceğim.
Akşam yemeğini adanın diğer tarafında Midilli manzaralı restaurantta yiyorsunuz, akşam yemeği başarılı, mezeler, yemekler, tatlılar hepsi güzeldi,(içecekler ücretli)
Biz ne yaptık, ilk gün plajda, ikinci gün hamakta 2 gün yattık, kafa dinledik, bol bol denize girdik, 2 gün kafa dinlemek, şehirden çok uzaklaşmadan şehirden tamamen uzaklaşmak için güzel bir alternatif.

İlgilenenler için web sitesi: http://www.olivieraresort.com/tr/